Втулки

ВТУЛКИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – ЛИДЕР В ТЪРГОВИЯТА НА ДЖАНТИ, ГУМИ, АВТО-, МОТО-  И ВЕЛОАКСЕСОАРИ 

 

ВТУЛКИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – УВОД

Втулки 1
втулки - всички видове
„Маргел-М” сме модерна, иновативна и постоянно развиваща се компания с 25-годишен опит зад гърба си. Занимаваме се с търговия и внос на джанти и гуми, както и на най-различни аксесоари (като втулки, например) – за Вашия мотор, автомобил и велосипед. Разполагаме с девет автоцентъра на територията на Стара Загора и София, мобилен серзив в столицата за обслужване на клиентите ни, и редица магазини.

За нас работят висококвалифицирани професионалисти и дилъри, които се грижат за това Вие да получите компетентно мнение по всеки един въпрос, който Ви интересува (било то избор на втулки или други наши продукти/услуги), и качествено обслужване.

Ние сме лидер в търговията и вноса на алуминиеви джанти, и държим над 50% от пазара на мото гуми у нас – компанията ни е една от малкото в България, които съумяват да поддържат и гуми, и джанти едновременно – силни сме и в двете категории. Компанията ни е част от Европейската верига за автоцентрове PREMIO. Имаме много известни и силни стратегически партньори като италианската марка МАК, с която работим повече от 15 години. Всичко това ни дава допълнителна увереност, независимо дали става въпрос за търговия на втулки или някой друг продукт.

Маргел отдавна сме осъзнали значимостта на различните аксесоари и окомплектовката за автомобила, и предлагаме богато разнообразие на втулки. Защото без качествени втулкивтулки, които, освен това, ние предлагаме на много изгодни цени, Вашата сигурност на пътя е немислима. Каквито и втулки да изберете от нас, със сигурност ще имате втулки, които няма да Ви разочароват, защото ние държим на качеството на всички наши втулки, както и на останалите продукти, и услуги, които Ви предлагаме.

А отличното качество на всички втулки на „Маргел-М”, както и останалите аксесоари от окомплектовката за джанти, значи само едно – сигурност на пътя. Когато става въпрос за втулки, обикновено говорим за окачване на автомобила. Ролята на въпросните втулки е да позволява свободно движение на частите на окачването: тези втулки всъщност подпомагат изолирането на вибрации и така намаляват енергията, която преминава през същите втулки.

Освен втулки, нашата компания имаме възможността да предлагаме и други аксесоари: окомплектовка за джанти (паралелно с всички наши втулки, можете да изберете най-подходящите за Вас болтове, фланци и гайки); автоаксесоари (стелки за багажник, тасове, крушки и др.), автоконсумативи (антифриз и добавки) и акумулатори; козметика, заключващи аксесоари, велоаксесоари и инструменти (ключове, отвертки, манометри, компресори).

Богатото разнообразие на втулки, други аксесоари, гуми и джанти, съчетани с изгодните цени, на които ги предлагаме, и безупречното обслужване и отношение от страна на нашите служители, са онези неща, които ни превърнаха в лидер в бранша.

Затова клиентите ни се доверяват, когато трябва да изберат най-подходящите втулки, а и не само втулки – „Маргел-М” също така разполагаме, както вече стана с ясно, с огромно разнообразие на други аксесоари, гуми и джанти.

 

ВТУЛКИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – ПЪЛНА ОКОМПЛЕКТОВКА ЗА ДЖАНТИ НА СУПЕР ЦЕНИ

Втулки 2
втулки - вземете сега
На сайта ни можете да разгледате огромното разнообразие от втулки, които предлагаме – втулки, на които можете спокойно да се доверите. Дали сме Ви възможност да избирате цена на онези втулки, които търсите, както и различните видове втулки, които са  налични – към този момент двете марки, от които имаме втулки са ARCASTING и MMS.

Препоръчваме Ви редовно да проверявате и актуалните промоции, които предлагаме – напълно възможно е именно сред тях да намерите Вашите втулки, които да Ви гарантират сигурност на пътя.

Ако искате периодично да се информирате за всичко най-важно, което се случва с „Маргел-М”, можете да четете последните новини, редовно публикувани на нашия сайт. Тук също е напълно реалистично да срещнете много изгодни промоции и времевия период, в който те ще са активни, а това е добра предпоставка да намерите точните втулки за Вас. На сайта ни можете да видите още кои са най-често задаваните въпроси от клиентите ни, както и какво представлява специфичният калкулатор за гуми на „Маргел-М”.

Като една иновативна и развиваща се компания в сферата на търговията с втулки (и не само с тях), не можем да си позволим да поддръжаме само сайт и да подценим значението, което имат в съвременно общество социалните мрежи. Затова се опитваме да бъде активни и във фейсбук, където постоянно актуализираме най-важното, свързано с Маргел. Страницата ни е една допълнителна възможност за Вас да намерите най-подходящите втулки или друг наш продукт, от който се интересувате.

Нашите възможности не се изчерпват с предлагането на разнородни втулки, които да гарантират Вашата надеждност на пътя, както и други аксесоари, джанти и гуми. Ние можем да Ви предоставим много услуги, извършени по най-професионалния начин, включително свързани и с джантите, които имате, като: машинно изправяне на алуминиеви джанти, заваряване на джанти, хотел за гуми и джанти. При нас можете да получите още услуги като ръчна и автоматична автомивка, машинно помпане на гуми с азот, компютърен стенд за реглаж преден и заден мост, сервиз гуми и др.

Втулки 3
втулки - най-доброто от нас
Мотото ни е: „Джанти за всички коли, гуми за всички джанти”. Бихме могли съвсем спокойно да добавим и „Втулки за всички джанти”.

 

ВТУЛКИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Ако искате да се сдобиете с най-добрите втулки – „Маргел-М” сме най-точният избор за Вас! Няма да сбъркате, ако ни се доверите и по отношение на гумите, джантите и останалите аксесоари (авто-, мото- и велоаксесоари), защото, както вече стана ясно, ние не предлагаме само втулки – лидерската ни позиция в търговията и вноса на алимуниеви джанти и мото гуми, както и принадлежността ни към известната верига за автоцентрове PREMIO, са доказателство за всеобхватността на продуктите и услугите на Маргел.

Отличното и компетентно обслужване, което ще получите от екипа ни, при търсенето на втулки или нещо друго, също е много сериозен фактор за доверието, което имат клиентите в нас вече цели 25 години.

Вече подчертахме значимостта, която има окомплектовката за джанти за Вас и автомобила Ви. Задължителна част от тази окомплектовка, наред с фланци, болтове и гайки, са различните видове втулки на „Маргел-М”. Това са втулки, с които ще бъдете спокойни на пътя – най-важното нещо за всеки един шофьор.

Свържете се с нас, за да получите най-качествениte втулки на възможно най-изгодните цени!

 

„Маргел-М” винаги сме готови да Ви помогнем да получите най-доброто!


ВТУЛКИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – УВОД
ВТУЛКИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – ПЪЛНА ОКОМПЛЕКТОВКА ЗА ДЖАНТИ НА СУПЕР ЦЕНИ
ВТУЛКИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ
Прочети повече