Алуминиеви джанти

Няма намерени продукти в тази категория

АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ- М” – ЕДИН ОТ ЛИДЕРИТЕ В ТЪРГОВИЯТА И ВНОСА НА АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ В БЪЛГАРИЯ

АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ 

Има алуминиеви джанти, които са уникални. Има и такива компании. Тяхната уникалност най-често се изразява в предлагането на продукти, които не можете да намерите другаде или услуги, които никой друг не би Ви предоставил.

Алуминиеви джанти 1
Алуминиеви джанти - купете от нас!
С гордост заявяваме, че ние от „Маргел-М” имаме зад гърба си 25-годишен опит и сме изключително модерна компания, която се занимава с търговия на едро и дребно с гуми, джант и (един от лидерите  в търговията с алуминиеви джанти в България и най-големият вносител на алуминиеви джанти в страната), автоаксесоари, а също така мото- и велоаксесоари.

Уникалността ни се изразява в това, че сме единствените, които поддържат на склад широка номенклатура както на джанти, така и на гуми, докато повечето компании в бранша поддържат само една от двете категории.

Освен лидер в търговията и вноса на алуминиеви джанти в страната, държим над 50% от пазара на мото гуми. Официален представител сме на марката Metzeler. Да, това ни дава самочувствие да твърдим, че „Маргел-М” е силна и специализирана в предлагането на много и най-различни продукти и услуги компания, а не само на алуминиеви джанти.

Маргел имаме девет автоцентъра, разположени в градовете София и Стара Загора. Освен това, ние имаме мобилен сервиз в град София, насочен към обслужване на  нашите клиенти. Персоналът ни е многочислен и изключително квалифициран – това е сигурна гаранция за професионалното, компетентно и качествено обслужване, което ще получите. Допълнителна гаранция за качеството на всички предлагани от нас продукти и услуги, еднаквото обслужване във всичките ни обекти, както и стандартите за качество е фактът, че „Маргел-М” е част от Европейската верига автоцентрове PREMIO.

Доказателство за модерността и иновативността ни, както и желанието ни постоянно да се развиваме, е една възможност, налична от август тази година, която предоставяме на нашите клиенти – автоцентровете Маргел вече са част от мобилното приложение Cardbox.bg! Единственото, което Вие трябва да направите, е да поискате през въпросното приложение своята безплатна карта в Маргел, сбогувайки се завинаги с досадните пластики.

АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ-М”  – ЕДИН ОТ ЛИДЕРИТЕ В ТЪРГОВИЯТА НА АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ В БЪЛГАРИЯ

Алуминиеви джанти
Алуминиеви джанти - правилния избор

Както вече имахме възможността да посочим, нашата компания е лидер в търговията на алуминиеви джанти в България и е най-големият вносител на алуминиеви джанти в страната. „Маргел-М” внася над 10 марки автомобилни джанти (включително и алуминиеви джанти) от различни европейски производители. 

Когато става въпрос за алуминиеви джанти, освен за качество, говорим и за лукс. Клиентите търсят алуминиеви джанти, за да може, освен всичко останало, техният автомобил да се сдобие с привлекателна външност, да изглежда добре – видът е нещо, което в никакъв случай не бива да се подценява, а дори напротив – би следвало да му се обръща достатъчно сериозно внимание.

Нашите алуминиеви джанти могат да задоволят всички Ваши интереси и предпочитания! При това, ние предлагаме алуминиеви джанти с много високо качество на изключително добри цени – алуминиеви джанти, които няма да Ви предадат. Неслучайно сме и един от лидерите на търговията с алуминиеви джанти в България – „Маргел-М” предлага алуминиеви джанти, които са гарант за вашата сигурност и класа на пътя.

На нашия сайт , за Ваше улеснение и удобство, сме предоставили възможността да търсите алуминиеви джанти, посочвайки най-различни характеристики и детайли, които Ви интересуват. Вие имате възможност да посочите какъв е диаметърът/цолът на онези алуминиеви джанти, които търсите; болтовете и междуболтовото пространство на предпочитаните от Вас алуминиеви джанти; офсет, отвор, ширина, цена, марка и клас. По същия начин можете да филтрирате  резултати и за нашите стоманени джанти.

Клас Premium са най-предпочитаните алуминиеви джанти от нашите клиенти. От гледна точка на марките алуминиеви джанти, които предлагаме, много важен и стратегически наш партньор на европейския пазар, който предлага и алуминиеви джанти, е италианската марка МАК от Италия. Ние работим с тях над 15 години. Те предлагат качествени джанти (включително и алуминиеви джанти) в много разнородни цветове и размери за различните приложения (автомобили), като имат технически каталог за това какви джанти са подходящи за всеки един автомобил. Фирмата е много гъвкава ценово за големи и специални поръчки.

АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ-М – НАШИТЕ МАГАЗИНИ, ДИЛЪРИ, ПРОМОЦИИ И ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НИ

Алуминиеви джанти 2
Алуминиеви джанти - изгодни цени!
На нашия сайт сме обособили, отново за Ваше удобство и улеснение, раздел Магазини, където можете да видите всички наши обекти, в които да намерите предпочитаните от вас алуминиеви джанти, например, както и всичко останало, което предлагаме (гуми, мото-, вело- и автоаксесоари). Освен това сме посочили и дилърите, с които работим. На сайта ни можете да намерите още: новини, свързани с „Маргел-М”, както и друга много полезна информация (често задавани въпроси, калкулатор за гуми, полезна информация за гумите).

Като една иновативна, модерна и постоянно развиваща се компания, още повече сериозен вносител в България на алуминиеви джанти и лидер в търговията с алуминиеви джанти, ние осъзнаваме възможностите, които предоставят социалните мрежи – затова поддържаме много старателно и нашата фейсбук страница. Съдържанието в нея постоянно се обновява, така че и тук, освен на нашия сайт, можете да намерите по всяко време актуална информация, свързана с нашите алуминиеви джанти, други продукти и услуги, които предлагаме, промоциите ни и всичко останало. Защо не именно във фейсбук страницата ни да видите обявата за алуминиеви джанти, които винаги сте търсели и да се сдобиете с тези алуминиеви джанти?

АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ-М”  – ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Отново подчертаваме: в качеството си на един от лидерите в търговията с алуминиеви джанти в България и най-големият вносител на алуминиеви джанти в нашата страна, ние можем да Ви предложим не само качествени и стилни алуминиеви джанти, алуминиеви джанти, които ще Ви направят сигурни и класни на пътя, но и много други продукти и услуги.

Независимо дали става въпрос за алуминиеви джанти или не, от нас ще получите качество, компетентност и професионално обслужване!

Защото ние сме „Маргел-М” и нашето мото е: „Джанти за всички коли, гуми за всички джанти”!


АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – ЕДИН ОТ ЛИДЕРИТЕ В ТЪРГОВИЯТА НА АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ В БЪЛГАРИЯ
АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ-М – НАШИТЕ МАГАЗИНИ, ДИЛЪРИ, ПРОМОЦИИ И ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НИ
АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ
Прочети повече