Стоманени джанти

СТОМАНЕНИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – ДЖАНТИ ЗА ВСИЧКИ КОЛИ, ГУМИ ЗА ВСИЧКИ ДЖАНТИ 

СТОМАНЕНИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – ВЪВЕДЕНИЕ 

Независимо дали става въпрос за търговия със стоманени джанти, алуминиеви джанти, гуми, авто-, мото-, или велоаксесоари, „Маргел-М” е най-точният избор за Вас!

Стоманени джанти 1
стоманени джанти -доверете се на нас!
Маргел е компания с изключително солиден опит и то не само, когато става въпрос за стоманени джанти. Вече над 25 години ние се  развиваме на пазара, като с течение на времето се превърнахме в един от лидерите в този бранш, включително в продажбата на стоманени джанти, и гарант за професионализъм, и компетентност.

Да, ние от „Маргел-М” предлагаме различни и качествени стоманени джантистоманени джанти на много изгодни цени; стоманени джанти, които са задължителна предпоставка за Вашата сигурност на пътя и класата, която искате да демонстрирате с автомобила си. Но това не е всичко.

Освен стоманени джанти, други джанти и аксесоари, ние сме една от малкото български компании, които съумяват да предлагат много богат избор както на джанти (включително и стоманени джанти), така и на гуми – тоест, не се съсредоточаваме само върху едната категория, а върху двете едновременно.

София и Стара Загора са местата, в които ние сме разположили своите девет автоцентъра. Клиентите на „Маргел-М” могат да получат специално обслужване и в мобилния сервиз, който имаме в столицата. Служителите в нашите магазини също Ви очакват и са готови да обърнат внимание на Вашите интереси, предпочитания и търсения, било то свързани със стоманени джанти или с нещо друго.

Помислили сме и за варианта, в който искате да получите повече полезна предварителна информация за нашите стоманени джанти или за нещо друго, което Ви интересува, както и да сте наясно с последните новини, свръзани с „Маргел-М”.

Затова сме обособили на сайта ни и раздел „Полезно”, където, освен среща с често задавани въпроси, калкулатор за гуми и полезна информация за гумите, можете да прочетете актуалните новини за компанията ни – като например, че Маргел вече сме част от мобилното приложение Cardbox.bg или че в определен период от време предлагаме много изгодни промоции на наши продукти.

Наред със сериозното разнообразие на стоманени джанти, което има възможността да Ви предостави нашата компания, „Маргел-М” сме сред лидерите в търговията и вноса на алуминиеви джанти в България. Ние сме компетентни и по отношение на мото гумите, като държим над 50% от пазара с тях у нас. Не е случаен и фактът, че сме официален представител на известната марка Metzeler.

От позицията на увереност в собствените ни възможности – увереност, натрупана в дългогодишната ни практика, можем спокойно да Ви гарантираме, че при нас ще получите много професионално и квалифицирано обслужване, било то при избора Ви на стоманени джанти или желанието Ви да сдобиете друг наш продукт, или да получите конкретна наша услуга.„Маргел-М” разполага с много добър и солиден екип, като за нас работят над 100 служители и над 120 дистрибутори в цялата страна. На сайта ни можете да проверите и дилърите, с които имаме работни взаимоотношения.

Когато става въпрос за „Маргел-М”, трябва да бъдете сигурни, и не на последно място, в стандартите за качество. В допълнение бихме могли да посочим, че компанията ни е част от PREMIO – известна и значима Европейска верига за автоцентрове.

СТОМАНЕНИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – ОГРОМНО РАЗНООБРАЗИЕ НА ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Стоманени джанти 2
стоманени джанти - високо качество
От „Маргел-М” Ви предлагаме огромно разнообразие на стоманени джанти, при това – на изгодни цени. Ние сме официални вносители на джанти, в това число и на стоманени джанти от най-различни водещи европейски производители катоMAK, ANTERA, ARCASTING, OXIGIN, MMS, TOORA. Предлагаме над 350 модела джанти от 13’’ до 23’’.

След като намерите в сайта ни категорията за стоманени джанти, пред Вас ще се открият много възможности за избор на най-подходящите за Вас стоманени джантистоманени джанти, които няма да Ви подведат. Независимо какви точно стоманени джанти ще изберете, няма да останете разочаровани – всички стоманени джанти на компанията ни, както и останалите ни продукти и услуги, са с изключително високо качество.

Както и в категорията за алуминиеви джанти, и при нашите стоманени джантиможете да конкретизирате всички онези детайли и елементи, които представляват интерес за Вас във връзка с онези стоманени джанти, които искате да притежавате:

-диаметърът/цолът на предпочитаните от Вас стоманени джанти;

-цената и марката на Вашите стоманени джанти;

-болтовете и междуболтовото пространство на избраните от Вас стоманени джанти;

-офсета, ширината и отвора на въпросните стоманени джанти;

И когато вече сте конкретизирали всички важни компоненти на Вашите стоманени джанти, имате дори опцията да изберете и времето за доставка на онези стоманени джанти, които сте избрали.

СТОМАНЕНИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ-М” –УСЛУГИТЕ, КОИТО ИЗВЪРШВАМЕ И НАШАТА ГАЛЕРИЯ

 

Стоманени джанти 3
стоманени джанти - каталог
Да, ние предлагаме широко разнообразие от стоманени джанти, алуминиеви джанти, гуми и аксесоари, но освен предлагането на добри продукти на добри цени, можем да Ви предоставим и много услуги, извършени с огромна прецизност и професионализъм.

 Всякакъв вид сервизна дейност, заваряване на джанти, монтаж и сервиз гуми, ръчна и автоматична автомивка – това са само част от услугите, които предлагаме.

Ако пък искате да си визуализирате част от продуктите ни, посетете нашата галерия.

СТОМАНЕНИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – АКТИВНОСТТА НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Въпреки 25-годишното ни присъствие на пазара, „Маргел-М” не спираме да се развиваме, което ни превръща в една иновативна и модерна компания, и ни позволява да играем водеща роля в бранша ни и конкретно – по отношение продажбата на стоманени джанти. Такава компания – предлагаща гуми и най-различни аксесоари, качествени стоманени джанти и алуминиеви джанти, не може да си позволи да пренебрегва значимостта  на социалните мрежи.

Затова на нашата фейсбук страница ние поддържаме и постоянно актуализираме всичко най-важно, свързано с „Маргел-М” – новини, важни за компанията ни; налични стоманени джанти и други продукти, с които можете да се сдобиете; услуги, които можете да получите при нас; актуални промоции за стоманени джанти и други продукти.

Ние можем да Ви предложим всичко необходимо: от стоманени джанти  до велоаксесоари. И всичко това подплатено с много добро и компетентно обслужване от нашия висококвалифициран и качествен екип.

Имате ли нужда от надеждни стоманени джанти, при това – стоманени джанти на супер цени, или някои от другите наши продукти, или услуги, винаги можете да се свържете лесно с нас, използвайки информацията на сайта ни.

„Маргел-М” сме тук, за да Ви помогнем да направите най-добрия избор съобразно предпочитанията, които имате! 


СТОМАНЕНИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – ВЪВЕДЕНИЕ
СТОМАНЕНИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – ОГРОМНО РАЗНООБРАЗИЕ НА ИЗГОДНИ ЦЕНИ
СТОМАНЕНИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ-М” –УСЛУГИТЕ, КОИТО ИЗВЪРШВАМЕ И НАШАТА ГАЛЕРИЯ
СТОМАНЕНИ ДЖАНТИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – АКТИВНОСТТА НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Прочети повече