Джанти 17

 

 

Джанти 17 – ползи и преимущества

 

Джантите с цолаж (или диаметър 17) са сред най-популярните на пазара. Търсенето им се повишава особено през последните години с излизането на някои нови модели автомобили от водещи в световен мащаб марки. Подходящи ли са джанти 17 и за вашето превозно средство? Отговорът на този въпрос зависи от множество фактори, като например за превозно средство от какъв модел става въпрос, кои са неговите основни характеристики и какво очаквате самите вие от търсените джанти. За да ви насочим към правилния избор, в следващите редове ще изведем основните ползи и преимущества на джанти 17:

 Дажнти 17

  1. Джанти 17: Естетически преимущества – съвсем естествено сред главните причини шофьорите да избират джанти 17 и като цяло джантите с по-големи цолажи са техните естетически преимущества. Няма нищо по-хубаво от нови и големи джанти, които да бъдат поставени върху гумите на превозното средство. Благодарение на тях автомобилът изглежда по-стилен и елегантен, напомпан и в пълна „бойна готовност“. На пазара към настоящия момент се предлага богата гама от джанти 17 по отношение на техните цветове и дизайни, така че без никакъв проблем ще можете да постигнете желания естетически ефект.
  2. Джанти 17: Подходящи за новите модели автомобили – голяма част от новите модели автомобили, които водещите в световен мащаб марки предлагат, са с подходящи характеристики за поставяне именно на джанти 17. Става въпрос за модели автомобили като Golf, Audi A4, Toyota Rav4, Mercedes R класа и др.
  3. Джанти 17: Липса на негативите на най-големите цолажи – джанти 17 не са сред продуктите от тази категория с най-големи цолажи. За разлика от джантите с цолаж 21 или 22 например, те не влияят осеземо върху представянето на автомобила на пътя. В този смисъл залагайки на джанти 17, вие ще успеете да си гарантирате желания естетически ефект, без да трябва да изпитвате типичните за най-големите цолажи джанти негативи.
  4. Джанти 17: Позитивни ефекти върху представянето на пътя – противоположно на общоприетото мнение, малко по-големите цолажи джанти (в това число и джанти 17) могат да окажат и позитивни ефекти върху представянето на автомобила на пътната настилка. В повечето случай по-големият цолаж означава и по-голяма ширина, което допринася за осигуряването на повече контактна площ между съответната гума и пътя. С избора на джанти 17 вие определено ще си гарантирате въпросния положителен резултат при движението на вашия автомобил. 

 

 

Как да откриете подходящите джанти 17?    

 

Що се отнася до избора на конкретни артикули от категория „Джанти 17“, трябва да вземете под внимание няколко важни фактора. Сред тях са останалите главни параметри на джантата (ширина, офсет и т.н.), цветовете и дизайните, състоянието на самата джанта, както и марката, към чийто каталог принадлежи. Ето какво е значението на всеки един от споменатите фактори при оглеждане на джанти 17:

 

-       главни параметри – цолажът не е единственият параметър, който е нужно да се вземе предвид при избор на джанти. Има и други важни такива, оказващи влияние върху това дали съответните джанти 17 ще паснат по най-добрия начин на вашия автомобил и стила ви на каране. Като примери за подобни параметри ще дадем ширината, офсета, отвора (СВ), болтовете и междуболтовото разстояние.

-       цветове и дизайни – както вече отбелязахме по-горе, на пазара се предлагат джанти 17 в разнообразни цветове и дизайни. Препоръчваме ви да направите своя избор по отношение на този фактор на база външния вид на автомобила, както и стила и облика, които искате да му придадете.

-       състояние – от външния вид на набелязаните от вас джанти 17 можете да научите доста за тяхното състояние. Нужно е да заложите на джанти 17, които наистина отговарят на посочените в своето описание качество и характеристики. Надеждните джанти 17 не би трябвало да имат върху себе си никакви признаци за повреждане или деформация – повърхностни драскотини, промяна в естествения цвят и др.

-       марка – когато избирате джанти 17, се ориентирайте към престижни и утвърдени в световен мащаб марки, които са доказали, че предоставят само и единствено най-доброто на своите клиенти. Такива марки са MAK, AVUS, BORBET, RONAL, RIAL, PROLINE, CMS и др.

 

 

Защо да закупите джанти 17 от магазини Маргел?   

 

Джанти 17 от магазини Маргел: Гарантирано качество – закупувайки джанти 17 от магазини Маргел, вие можете да бъдете напълно сигурни в тяхното най-високо качество и надеждност. Ние предлагаме на българския пазар само и единствено джанти 17 от каталозите на най-реномираните в световен мащаб марки, на част от които сме и официални вносители за нашата страна. Маргел ще ви предостави джанти 17 с отлични естетически и функционални характеристики за перфектното обзавеждане на автомобила ви.

 

Джанти 17 от магазини Маргел: Физически и онлайн магазини – Маргел разполага с 8 физически магазина на територията на София, покриващи напълно отделните квартали и райони, както и с 1 в Стара Загора. Въпросните обекти са комбинирани и с магазини, така че да е възможно веднага след извършване на покупката съответните джанти 17 да бъдат поставени на вашия автомобил. От друга страна, ако разположението на физическите ни обекти не ви е удобно или пък предпочитате да пазарувате, докато сте се разположили на канапето у дома, онлайн платформата на Маргел е идеалният избор за вас. През нея можете да си поръчате избраните джанти 17 за рекордно кратко време и впоследствие просто да изчакате доставката им до посочения от вас адрес.  

 

Джанти 17 от магазини Маргел: Редовни промоции – в онлайн магазина на Маргел ежедневно са налице определени артикули на промоция. Това се отнася в пълна степен и за категория „джанти 17“. Следете специалните ни предложения, за да се сдобиете с най-доброто на пазара на максимално изгодна цена.

 

Джанти 17 от магазини Маргел: Професионална консултация – ако не сте сигурни кой точно модел джанти 17 да си закупите, екипът на Маргел е насреща да ви помогне. Ние разполагаме с висококвалифицирани специалисти, които имат богат опит в бранша и са наясно с характеристиките на отделните артикули. Те ще ви насочат към най-удачния избор за типа и параметрите на превозното ви средство.

 

 

Джанти 17 от магазини Маргел – функционалност и естетика за вашия автомобил!