Гуми за мотори

 

гуми за мотори

 

Относно категория „Гуми за мотори“

 

„Гуми за мотори“ е може би най-важната продуктова категория, свързана с моторните превозни средства. Добре е да се отбележи, че единственият елемент, стоящ между пътната настилка и моторното превозно средство, са именно поставените гуми за мотори. В този смисъл е нужно да правите избор на гуми за мотори с достатъчно количество внимание и прецизност. Залагайте на гуми за мотори, които са подходящи за вашия тип превозно средство (стандартни и спортни мотори, скутери и круизъри), имат точните размери за гарантиране на максимално висок контрол по време на движение и са с отлично качество.

 

 

Гуми за мотори – кои са най-реномираните марки на пазара?

 

Една от най-големите гаранции за качеството и надеждността на дадени гуми за мотори са марките, към чиито каталози принадлежат. Съветът ни към вас е да залагате на реномирани и утвърдени в световен мащаб марки, които са доказали, че предоставят на потребителите само и единствено най-доброто. В следващите редове ще ви дадем примери за такива марки:

 

Гуми за мотори от ITP – от 1982 година насам ITP е водещият в световен мащаб производител на гуми за всякакъв тип превозни средства, в това число и на гуми за мотори. Артикулите от категория „Гуми за мотори“ на ITP отговарят в пълна степен на нуждите на съвременния шофьор, предоставяйки отлично сцепление, висока степен на контрол и изключителна издръжливост, благодарение на която с лекота се преодоляват дори тежки и неравни терени. ITP е сред най-надеждните марки и когато се търсят гуми за мотори, предназначени за различни екстремни състезания. Голяма част от професионалистите в моторните спортове залагат именно на ITP, за да си гарантират ефективност и сигурност по време на движение с висока скорост.

 

Гуми за мотори от MEFO -  MEFO е немска компания, основана през 1977 година. Нейната основна дейност е производство на гуми за мотори. Отличното качество, непрекъснатото усъвършенстване и редицата специализирани продукти печелят на бранда все повече почитатели по цял свят. Особено голямо е разрастването на MEFO след края на „Студената война“ през 1989 година, когато нейните гуми за мотори започват да се появяват на съвсем нови пазари. Сред тях са пазарите в страните от Източна Европа, Югоизточна Азия и Южна Америка.     

 

Гуми за мотори от MITAS – европейска марка за гуми, чиито продукти първоначално се произвеждат в чешката столица Прага. Към настоящия момент MITAS разполага с 6 завода на Европейския континент и 1 на територията на САЩ. Освен гуми за мотори, компанията произвежда също така гуми за велосипеди, камиони, самолети и селскостопанска техника. Главни отличителни черти на продуктите на MITAS са високото им качество и устойчивостта във времето.   

 

Гуми за мотори от SUN.F.TYRE – производител на гуми, чието седалище се намира в Китай, а продуктите му се разпространяват по целия свят. Разнообразната продуктова гама включва гуми за мотори, велосипеди, автомобили, ремаркета, косачки, голф колички и т.н. За артикулите от категория „Гуми за мотори“ на SUN.F.TYRE можем да кажем, че се произвеждат от сравнително евтини суровини с оглед гарантирането на крайни цени, които са приемливи и достъпни за средностатистическия потребител.

 

Гуми за мотори от HEIDENAU – немската марка е специализирана в производството на гуми за мотори (стандартни, скутери, мотопеди и т.н.) и коли. От 1946 година насам HEIDENAU непрекъснато развива и усъвършенства своята продуктова гама. В основата на този процес са инженерният подход и вниманието към всеки един детайл, свързан с комфорта и сигурността по време на движение. Към днешна дата гуми за мотори и останалите продукти, принадлежащи към каталога на HEIDENAU, се разпространяват в 45 страни по целия свят.

 

Гуми за мотори от MAXXIS – компанията е създадена през 1985 година в американския град Атланта. За малко над 30 години тя се разраства значително, а продуктите й (гуми за мотори, леки автомобили, камиони, велосипеди) стъпват на все повече пазари в световен мащаб. Преди пускане в производство, гуми за мотори и останалите типове артикули на MAXXIS преминават през задълбочени тестове в собствените съоръжения на компанията, както и във водещи световни центрове за тестване на гуми. По този начин се гарантира, че до крайния потребител ще достигнат първокласни гуми за мотори, автомобили и т.н., които ще му вършат работа за доста дълъг период от време.  

 

Гуми за мотори от GOLDENTYRE – GOLDENTYRE произвежда и разпространява гуми за мотори, като в каталога й са включени множество специализирани продукти. Компанията се стреми да задоволява нуждите от гуми за мотори на всякакъв тип потребители – от такива, придвижващи се с моторни превозни средства в своето ежедневие, до професионалните състезатели. Въведени са стриктни системи за контрол на качеството, а добре организираната дистрибуционна мрежа осъществява доставки в Европа, Северна и Южна Америка, Австралия, Африка и Азия.

 

Гуми за мотори от METZELER – още една немска марка с богати традиции в производството на гуми за мотори. Присъства на пазара от 1892 година, като историята й на практика върви ръка за ръка с тази на моторните превозни средства като цяло. Понастоящем артикулите от категория „Гуми за мотори“ на METZELER се отличават с изработка от качествени материали, иновативни дизайни на протектора и голяма устойчивост във времето.

 

 

Защо да закупите гуми за мотори от магазините на Маргел?

 

Ние от Маргел предлагаме на българския пазар всичко, от което имат нужда собствениците на моторни превозни средства. В категория „Гуми за мотори“ при нас са налични артикули от всички реномирани световни марки, споменати в предишната част на текста. Маргел разполага с 8 физически магазина в София и 1 в Стара Загора, както и с онлайн платформа, от която можете да пазарувате, докато сте разположени удобно на канапето в дома си.  

 

Освен гуми от първокласно качество и максимално удобно пазаруване, Маргел ви предлага също така и още редица преимущества. В онлайн магазина ни непрекъснато са налице артикули на промоция (включително от категория „Гуми за мотори“), позволяващи ви да направите желаните покупки при минимални за вас разходи. И не на последно място, ако имате нужда от професионален съвет или консултация във връзка с избора и последващата употреба на гуми за мотори, можете спокойно да се свържете с квалифицираните специалисти на Маргел, които ще отговорят на всичките ви въпроси.

 

 

Маргел – най-добрите гуми за мотори, гарантиращи вашето спокойствие и комфорт на пътя!