METZELER – Немска марка с ТОП качество сред мото гумите

Мотористите са особена порода хора. Диви и щастливи, може да ги определим  с  две думи. На такъв човек, обаче, как се угажда? - ще се зачуди някой. Е, намерил се е един, който удовлетворява и най-тънкия им гъдел.  METZELER e немската марка с най-високото качество в производството на мото гуми. При тях няма незадоволен клиент, независимо колко е  придирчив, взискателен  или просто капризен.

METZELER прави всичко: Гуми за всякакъв тип и клас мотори, скутери и мотопеди. За каране на близки и далечни разстояния при всякакви атмосферни условия. За каране по всякакви пътища. За каране и без пътища. Изобщо – за каране на всичко, що се нарича мотор, и навсякъде, където може да се сетиш.

Качество от Metzeler

METZELER са оригинални немски гуми. Те се правят в Германия, което е гаранция за високия контрол и безкомпромисното им качество.  Всички модели на марката са изработени от силно устойчиви материали. Имат отлично сцепление както на сухо, така и на мокро трасе. В зависимост от предназначението и приложението на гумите в конструкцията и производството им са вложени иновативни технологии и множество експлоатационни подобрения. Детайлът за тях е важен до такава степен, че той е втъкан до точно определената шарка на грайфера.

За да са толкова добри, METZELER просто прилагат старото правило: нашите служители са първите ни клиенти. Почти целият персонал, който работи за дружеството, е от заклети мотористи. Взимайки информация от директната употреба и сблъсък с реалността, служителите са първите тестери и съветници за постигане на най-добото за всички клиенти.