Нови гуми

 Нови гуми

 

нови гуми 

 

В кои случаи се поставят нови гуми?

 

В практиката на шофьорите редовно се появява нуждата от закупуване и поставяне на нови гуми. При автомобилите поне два пъти годишно се прави смяна на гуми – зимни с летни и обратното. Нови гуми ще ви трябват и когато гумите на вашето превозно средство са вече остарели и деформирани. В следващите редове ще изведем полезни съвети във връзка с избора на нови гуми и последващото им съхраняване в отлично състояние. Освен това ще научите защо магазините на Маргел са най-подходящите места за вас, когато си търсите нови гуми.

 

 

Избор на нови гуми – фактори, на които трябва да се обърне внимание

 

Зимни или летни гуми – когато избирате нови гуми за своя автомобил, е от голямо значение дали става въпрос за зимни или летни такива. Разбира се, и в двата случая трябва да се търсят възможно най-качествените нови гуми, отговарящи на вашите финансови възможности. При зимните гуми обаче определено си заслужава да инвестирате в наистина най-добрите артикули, предлагащи се на пазара. Имайки предвид колко тежки могат да бъдат зимните условия за шофиране и до какви рискови ситуации е възможно да се стигне, ви съветваме да не правите никакви компромиси с качеството при закупуване на нови гуми за най-студения период от годината.  

 

Външни белези – не се доверявайте предварително, че всички нови гуми ще ви бъдат предоставени в отлично състояние. Хубаво е при закупуването им да обърнете внимание на техните външни белези. По нови гуми не бива да се срещат основните признаци за деформация, в това число напуквания на определени места, прекалено втвърдяване и др. Избягвайте да вземате нови гуми с подобни белези, защото в повечето случаи след кратък период на използване ще ви се наложи да ги сменяте.

 

Марки -  при инвестиране в нови гуми е хубаво да заложите на такива, които са част от каталозите на престижни и утвърдени на пазара марки. Марки, които са доказали, че се грижат за своите клиенти, сигурността и комфорта им на пътя. Само така можете да бъдете сигурни, че за средствата, които влагате, ще получите наистина качествени нови гуми, които ще ви донесат желаната ефективност при каране и ще можете да ги използвате за достатъчно дълъг период от време.

 

 

Съвети за поддръжка на закупените нови гуми

 

Освен да закупите качествени нови гуми, е необходимо и впоследствие да полагате необходимите грижи по поддръжката им. Без да ви отнемат кой знае колко време, въпросните грижи ще ви донесат отлични резултати по отношение съхраняването на външния вид и характеристиките на вашите нови гуми. Ето какви грижи точно имаме предвид:

 

-       редовна проверка на налягането – с времето е неизбежно налягането на поставените нови гуми да спада. Когато въпросният спад достигне до определени нива, се получава загуба на сцепление с повърхността, както и повишение на разходите на гориво. Поради тази причина ви препоръчваме извършването на редовна проверка на налягането на вашите нови гуми. Спазвайки въпросната практика, вие ще си гарантирате по-голяма ефективност, сигурност и комфорт на пътя.

-       правилно съхранение – независимо дали закупените от вас нови гуми са зимни или летни, ще има няколко месеца от годината, в които вие няма да ги използвате. Точно в този период от време е важно да осигурите правилното съхранение на своите нови гуми, за да можете да ги предпазите от деформации и да ги използвате и през следващите години. Избягвайте да оставяте тези артикули на места, изложени на пряка слънчева светлина, както и на такива с високи количества влажност. Подобни фактори биха довели до сериозни повреди, които след известно време ще направят вашите нови гуми напълно неизползваеми.

-       употреба на специални препарати -  мъдра би била идеята да използвате специални препарати за  почистване и поддръжка на вашите нови гуми. Такива препарати вече са доста разпространени на пазара и имат значителен ефект по отношение запазване на характеристиките и удължаване живота на всяка една гума.

 

 

Защо да закупите нови гуми от магазините на Маргел?    

 

  1. Нови гуми от магазините на Маргел: Най-високо качество – Маргел предлага на българските потребители само и единствено нови гуми от най-високо качество. Ние сме официални вносители на някои от най-престижните и реномирани в световен мащаб марки гуми. Сред тях са DUNLOP, GOODYEAR, FULDA, NANKANG, SAVA, DEBICA, GOLDLINE, HIFLY и др. Залагайки на Маргел, вие ще получите надеждни нови гуми, направени с грижа за вашата безопасност и удобство по време на движение.
  2. Нови гуми от магазините на Маргел: Комфорт при пазаруване – ние от Маргел се стараем да направим процеса на пазаруване максимално спокоен и комфортен за нашите клиенти. Разполагаме с 8 физически магазина в София, които на практика покриват всички райони на столицата, както и с 1 в Стара Загора. Ако се намирате в други части на страната, бихте могли да се възползвате от възможностите, които предлага нашият онлайн магазин. Просто сядате удобно пред домашния компютър, поръчвате си желаните модели нови гуми и изчаквате доставката им до посочения от вас адрес.
  3. Нови гуми от магазините на Маргел: Изгодни цени – в Маргел ще откриете максимално изгодни цени за качеството, което ви се предоставя от съответните модели нови гуми. Освен това в онлайн магазина ни непрекъснато са налице определени артикули на промоция, включително и нови гуми. Следете специалните ни предложения, за да снабдите своето превозно средство с възможно най-добрите и надеждни нови гуми, които ще гарантират пълноценната му работа и ефективност.
  4. Нови гуми от магазините на Маргел: Професионална консултация – ако не сте сигурни точно кои модели нови гуми биха били най-подходящият избор за личното ви превозно средство, висококвалифицираните специалисти на Маргел са насреща да ви помогнат. Можете да се свържете с тях по телефон, имейл или чрез специалната форма за контакт на сайта ни. Ще получите ясни и изчерпателни отговори на всичките си въпроси, свързани с избора и последващата поддръжка на нови гуми.

 

 

Маргел – нови гуми от най-високо качество за комфортно и безпрепятствено движение по пътя!