Често задавани въпроси

Как да поръчам гуми през онлайн магазина на фирма Маргел?

  1. Необходимо е да изберете конкретните атрибути на продукта от търсачката на онлайн магазина в зависимост от категорията – Джанти, гуми или аксесоари;  маркира се бутон „Купи“ на даден продукт. Продуктът се добавя във виртуалната кошница за пазаруване.
  2. След като са избрани необходимия брой продукти, е необходимо да се завърши покупката с въвеждането на данни за доставка, начин на плащане и евентуални коментари.
  3. Съгласяване с „Общите условия“  при създаването на поръчката след тяхното прочитане.
  4. Маркира се бутон „Завършване на поръчката“.

След завършване на поръчката Ви, ще получите потвърждение на поръчката на Вашият имейл адрес с данните, които сте въвели. Ако не получите такъв, това означава че поръчката не е завършена или сте въвели грешен имейл адрес.

Мога ли да поръчам гуми в онлайн магазина по телефон?

-          Да, поръчката Ви ще приеме наш сътрудник на телефон

Мога ли да взема гумите от Ваш сервиз?

-          Поръчките към онлайн магазин Маргел се доставят с куриерска фирма. Ако желаете да получите гуми от някой от нашите сервизи, е необходимо да го посетите или свържете с конкретен гуми център на посочените контакти.

По какъв начин мога да заплатя своята поръчка?

-          Наложен платеж (заплащането се осъществява в брой на куриера след опция за преглед на стоката)

-          Плащане с банков превод

-          Плащане с карта

-          Плащане с Pay Pal

Каква е цената за доставка на продуктите?

Доставките се осъществяват с куриерска фирма Speedy до адрес на клиента или офис на Speedy. Цената за доставка се начислява след избор на продукт от онлайн магазина.

Как мога да върна вече получени продукти и каква е процедурата?

-          Връщането на гумите може да се осъществи в срок от 14 дни след получаване на стоката. Необходимо е да изпратите продуктите на адрес гр. София, бул. Ботевградско шосе 441А. Възстановяване на платената сума се осъществява по банка на посочена от Вас сметка след установяване на добрия търговски вид на връщаната стока.

Какъв DOT са гумите?

-          Всички предлагани гуми са с DOT до 3 години от датата на производство. В случай, че е налице гума с DOT над 3 години, то той е обозначен към описанието на гумата.

Защо трябва да бъдат балансирани гумите ми?

Добре балансираните гуми подобряват комфорта при шофиране и имат по-дълъг експлоатационен живот. Лошо балансираните гуми причиняват вибрации, които са много изморителни за водача, износват се по-бързо и ненужно натоварват окачването. Гумите трябва да бъдат балансирани след първото им монтиране върху джантата или след ремонт и веднага щом се появят вибрации. Вибрациите могат да произхождат и от лошо извършен баланс, реглаж или механични проблеми. Всички сервизи на Маргел предлагат професионална диагностика и обслужване на вашите гуми и джанти.