Фланци

ФЛАНЦИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – КОМПАНИЯ С ВОДЕЩА РОЛЯ В ТЪРГОВИЯТА И ВНОСА НА ДЖАНТИ, ГУМИ И АКСЕСОАРИ 

 

ФЛАНЦИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – УВОД

Всички автомобили имат нужда от качествени фланци – въпросните фланци са задължително условие за сигурността на пътя и спокойствието на шофьора. Има много и най-различни фланци, но, ако трябва да дадем достатъчно ясно и лаконично обяснение на думата „фланци”, бихме казали следното: това са пластини, обикновено с кръгова форма, с основен отвор в средата и други отвори, разположени около него, които се закрепят към друга част чрез болтове.

„Маргел-М” сме насреща, когато става въпрос за най-добрите фланци, с които можете да се сдобиете – фланци, които няма да Ви подведат. Ние сме иновативна, модерна и развиваща се компания с огромен опит зад гърба си – вече над 25 години сме на пазара и продължаваме да заемаме челна позиция в бранша, при това, не само, когато става въпрос за фланци.

Да, ние предлагаме различни видове фланци с безупречно качество, но осъществяваме търговия още с гуми и джанти, както и с други аксесоари, било то фланци, болтове, втулки или нещо друго.

Компанията ни, освен че предлага много видове качествени фланци, е и лидер в търговията с алуминиеви джанти в страната, и най-големият техен вносител у нас. Също така, „Маргел-М” държим над 50% от пазара на мото гуми в България. Ние сме една от малкото компании, които успяват да поддържат богат избор от двете категории (гуми и джанти), докато повечето компании имат възможността да поддържат само едната или другата категория, но не и двете едновременно. Това доказва огромните възможности, които предоставяме на нашите клиенти, освен избора на най-добрите фланци за техния автомобил.

Доказателство за готовността на компанията постоянно да се развива и усъвършенства в предлагането на фланци и други продукти, и услуги, е едно нововъведение, налично от месец август тази година, а именно: „Маргел-М” вече сме част от мобилното приложение Cardbox.bg! На сайта ни даваме възможност на клиентите ни да научават актуални новини, свързани с нас, да използват калкулатора ни за гуми или да получат допълнителна информация за гумите.

Допълнителен гарант за стандартите на качество, и компетентното обслужване при избора Ви на фланци или други продукти, е принадлежността ни към известната и значима Европейска верига автоцентове PREMIO, както и стратегическото ни партньорство, продължаващо повече от 15 години, със сериозни марки в бранша като италианската МАК.

За „Маргел-М” работят висококвалифицирани служители, от които ще получите най-доброто обслужване при избора на Вашите фланци или друг наш продукт/услуга. Имаме работни взаимоотношения и с немалко дилъри в цялата страна. В нашите магазини можете да намерите най-подходящите фланци за Вас. Разполагаме и с мобилен сервиз в София, който предлага специализизарно обслужване на нашите клиенти. Имаме и девет автоцентъра, които се намират в градовете София и Стара Загора.

 

ФЛАНЦИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – БЕЗУПРЕЧНА ОКОМПЛЕКТОВКА ЗА ДЖАНТИ НА ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Когато говорим за фланци, ние вземаме предвид важността на това да имате безупречна пълна окомплектова за джанти, без коята няма как да бъдете надеждни и спокойни на пътя. На нашия сайт, за Ваше удобство, сме дали опцията да намерите именно онези фланци, от които се нуждаете. Единственото, което трябва да направите, е да намерите категорията за окомплектовка за джанти и по-конкретно -  подраздела за фланци. Там можете да разгледате различните модели фланци, които имаме, и изгодните цени, на които ги предлагаме.

Освен фланци, ние сме помислили и за другите елементи за една качествена и пълна окомплектовка за джанти – предлагаме на супер цени широк избор от болтове, гайки и втулки, които, също като нашите фланци, няма да Ви подведат на пътя. Имаме на разположение и разнородни автоаксесоари и велоаксесоари, акумулатори, козметика, заключващи аксесоари, инструменти и други.

При нас винаги можете да намерите онези фланци, които търсите. Същото важи за гумите и джантите ни, както и за мото-, вело- и останалите автоаксесоари, които имаме. „Маргел-М” обаче, освен широк избор на много продукти, предлагаме и най различни услуги, които нашите служители извършват компетентно и професионално. Част от тях са: всякакъв вид сервизна дейност; машинно изправяне на алуминиеви джанти; сервиз гуми; заваряване на джанти; хотел за гуми и джанти; ръчна и автоматична автомивка и други.

Не забравяйте редовно да проверявате и промоциите, които имаме. Не е изключено именно сред някоя от тях да се крият Вашите фланци. Ако пък искате да получите по-голяма представа, чисто визуално, за част от продуктите, които предлагаме, можете по всяко време да разгледате нашата галерия.

Добрите цени, страхотното качество и професионалното обслужване при избора Ви на фланци, гуми, джанти или други аксесоари, съчетани с дългогодишния ни опит, са причините „Маргел-М” да се развиваме като лидер в своята област. Клиентите ни имат доверие в нашите фланци, и останалите ни продукти и услуги, а това ни прави много горди.

 

ФЛАНЦИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – НАШАТА ФЕЙСБУК АКТИВНОСТ И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

„Джанти за всички коли, гуми за всички джанти” – това е мотото на „Маргел-М”. Както обаче вече имахме възможността нееднократно да подчертаем, при нас можете да намерите и фланци с чудесно качество на много добри цени – именно тези фланци, които търсите и от които имате нужда. Така винаги ще бъдете сигурни и спокойни, докато шофирате.

Друга опция, която можете да използвате, за да намерите желаните от Вас фланци, е фейсбук страницата, която поддържаме и актуализираме постоянно с всякаква важна информация, свързана с „Маргел-М” (новини, промоции, предлагани продукти и услуги). Няма да се изненадаме, ако именно в страницата ни намерите най-подходящите за Вас фланци, за да бъде окомплектовката за Вашите джанти пълна и надеждна.

Независимо дали искате да се сдобиете с наши фланци или имате желание да притежавате не фланци, а друг наш продукт, различен от естеството, което имат всички фланци, е достатъчно просто да потърсите нашите координати в контактната информация, която сме предоставили на сайта ни. След което трябва да ни се доверите напълно, за да успеем да Ви предложим най-качествените фланци, които фланци са на много изгодни цени. Компетентните ни и висококвалифицирани служители ще се погрижат Вие да останете удовлетворени от избора на фланци, който сте направили или друг избран от Вас продукт или услуга.

Лидерската ни позиция в бранша ни дава самочувствието да твърдим, че при нас ще получите най-доброто – фланци, гуми, джанти, други аксесоари.

 

„Маргел-М” Ви очакваме!

Прочети повече