Фланци

ФЛАНЦИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – КОМПАНИЯ С ВОДЕЩА РОЛЯ В ТЪРГОВИЯТА И ВНОСА НА ДЖАНТИ, ГУМИ И АКСЕСОАРИ 

 

ФЛАНЦИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – УВОД

Фланци 1
фланци - разгледайте
Всички автомобили имат нужда от качествени фланци – въпросните фланци са задължително условие за сигурността на пътя и спокойствието на шофьора. Има много и най-различни фланци, но, ако трябва да дадем достатъчно ясно и лаконично обяснение на думата „фланци”, бихме казали следното: това са пластини, обикновено с кръгова форма, с основен отвор в средата и други отвори, разположени около него, които се закрепят към друга част чрез болтове.

„Маргел-М” сме насреща, когато става въпрос за най-добрите фланци, с които можете да се сдобиете – фланци, които няма да Ви подведат. Ние сме иновативна, модерна и развиваща се компания с огромен опит зад гърба си – вече над 25 години сме на пазара и продължаваме да заемаме челна позиция в бранша, при това, не само, когато става въпрос за фланци.

Да, ние предлагаме различни видове фланци с безупречно качество, но осъществяваме търговия още с гуми и джанти, както и с други аксесоари, било то фланци, болтове, втулки или нещо друго.

Компанията ни, освен че предлага много видове качествени фланци, е и лидер в търговията с алуминиеви джанти в страната, и най-големият техен вносител у нас. Също така, „Маргел-М” държим над 50% от пазара на мото гуми в България. Ние сме една от малкото компании, които успяват да поддържат богат избор от двете категории (гуми и джанти), докато повечето компании имат възможността да поддържат само едната или другата категория, но не и двете едновременно. Това доказва огромните възможности, които предоставяме на нашите клиенти, освен избора на най-добрите фланци за техния автомобил.

Доказателство за готовността на компанията постоянно да се развива и усъвършенства в предлагането на фланци и други продукти, и услуги, е едно нововъведение, налично от месец август тази година, а именно: „Маргел-М” вече сме част от мобилното приложение Cardbox.bg! На сайта ни даваме възможност на клиентите ни да научават актуални новини, свързани с нас, да използват калкулатора ни за гуми или да получат допълнителна информация за гумите.

Допълнителен гарант за стандартите на качество, и компетентното обслужване при избора Ви на фланци или други продукти, е принадлежността ни към известната и значима Европейска верига автоцентове PREMIO, както и стратегическото ни партньорство, продължаващо повече от 15 години, със сериозни марки в бранша като италианската МАК.

За „Маргел-М” работят висококвалифицирани служители, от които ще получите най-доброто обслужване при избора на Вашите фланци или друг наш продукт/услуга. Имаме работни взаимоотношения и с немалко дилъри в цялата страна. В нашите магазини можете да намерите най-подходящите фланци за Вас. Разполагаме и с мобилен сервиз в София, който предлага специализизарно обслужване на нашите клиенти. Имаме и девет автоцентъра, които се намират в градовете София и Стара Загора.

 

ФЛАНЦИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – БЕЗУПРЕЧНА ОКОМПЛЕКТОВКА ЗА ДЖАНТИ НА ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Фланци 2
фланци - купете от нас!
Когато говорим за фланци, ние вземаме предвид важността на това да имате безупречна пълна окомплектова за джанти, без коята няма как да бъдете надеждни и спокойни на пътя. На нашия сайт, за Ваше удобство, сме дали опцията да намерите именно онези фланци, от които се нуждаете. Единственото, което трябва да направите, е да намерите категорията за окомплектовка за джанти и по-конкретно -  подраздела за фланци. Там можете да разгледате различните модели фланци, които имаме, и изгодните цени, на които ги предлагаме.

Освен фланци, ние сме помислили и за другите елементи за една качествена и пълна окомплектовка за джанти – предлагаме на супер цени широк избор от болтове, гайки и втулки, които, също като нашите фланци, няма да Ви подведат на пътя. Имаме на разположение и разнородни автоаксесоари и велоаксесоари, акумулатори, козметика, заключващи аксесоари, инструменти и други.

При нас винаги можете да намерите онези фланци, които търсите. Същото важи за гумите и джантите ни, както и за мото-, вело- и останалите автоаксесоари, които имаме. „Маргел-М” обаче, освен широк избор на много продукти, предлагаме и най различни услуги, които нашите служители извършват компетентно и професионално. Част от тях са: всякакъв вид сервизна дейност; машинно изправяне на алуминиеви джанти; сервиз гуми; заваряване на джанти; хотел за гуми и джанти; ръчна и автоматична автомивка и други.

Не забравяйте редовно да проверявате и промоциите, които имаме. Не е изключено именно сред някоя от тях да се крият Вашите фланци. Ако пък искате да получите по-голяма представа, чисто визуално, за част от продуктите, които предлагаме, можете по всяко време да разгледате нашата галерия.

Добрите цени, страхотното качество и професионалното обслужване при избора Ви на фланци, гуми, джанти или други аксесоари, съчетани с дългогодишния ни опит, са причините „Маргел-М” да се развиваме като лидер в своята област. Клиентите ни имат доверие в нашите фланци, и останалите ни продукти и услуги, а това ни прави много горди.

 

ФЛАНЦИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – НАШАТА ФЕЙСБУК АКТИВНОСТ И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

„Джанти за всички коли, гуми за всички джанти” – това е мотото на „Маргел-М”. Както обаче вече имахме възможността нееднократно да подчертаем, при нас можете да намерите и фланци с чудесно качество на много добри цени – именно тези фланци, които търсите и от които имате нужда. Така винаги ще бъдете сигурни и спокойни, докато шофирате.

Друга опция, която можете да използвате, за да намерите желаните от Вас фланци, е фейсбук страницата, която поддържаме и актуализираме постоянно с всякаква важна информация, свързана с „Маргел-М” (новини, промоции, предлагани продукти и услуги). Няма да се изненадаме, ако именно в страницата ни намерите най-подходящите за Вас фланци, за да бъде окомплектовката за Вашите джанти пълна и надеждна.

Независимо дали искате да се сдобиете с наши фланци или имате желание да притежавате не фланци, а друг наш продукт, различен от естеството, което имат всички фланци, е достатъчно просто да потърсите нашите координати в контактната информация, която сме предоставили на сайта ни. След което трябва да ни се доверите напълно, за да успеем да Ви предложим най-качествените фланци, които фланци са на много изгодни цени. Компетентните ни и висококвалифицирани служители ще се погрижат Вие да останете удовлетворени от избора на фланци, който сте направили или друг избран от Вас продукт или услуга.

Лидерската ни позиция в бранша ни дава самочувствието да твърдим, че при нас ще получите най-доброто – фланци, гуми, джанти, други аксесоари.

 

„Маргел-М” Ви очакваме!


ФЛАНЦИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – УВОД
ФЛАНЦИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – БЕЗУПРЕЧНА ОКОМПЛЕКТОВКА ЗА ДЖАНТИ НА ИЗГОДНИ ЦЕНИ
ФЛАНЦИ ОТ „МАРГЕЛ-М” – НАШАТА ФЕЙСБУК АКТИВНОСТ И ЗАКЛЮЧЕНИЕ
Прочети повече