Гуми за АТВ

Гуми за АТВ

АТВ гуми

 

Относно категорията „Гуми за АТВ“

 

Доста често понятията „гуми за АТВ“ и „мото гуми“ се разглеждат заедно. Въпреки че са две различни продуктови категории, голямата близост помежду им кара потребители и търговци да гледат на тях като на едно цяло. Мото гумите по принцип са предназначени за стандартните мотоциклети, докато под „гуми за АТВ“ се има предвид артикули за четириколесни мотоциклети и други превозни средства от подобен тип. За по-голямо улеснение на клиентите си, ние от Маргел също сме обединили двете категории продукти в един раздел на база общите им характеристики. В следващите редове ще научите основните фактори, които трябва да бъдат взети под внимание при избор на артикули от съответния раздел. В допълнение, ще поговорим за ползите и преимуществата от залагането на магазини Маргел, когато става въпрос за пазаруване на гуми за АТВ.

 

 

Гуми за АТВ – как да направите точния избор?

 

При избора на гуми за АТВ е нужно да се съобразите с разнообразни фактори и аспекти. Като например за какъв тип АТВ става въпрос, през какви терени обикновено преминавате с него, кой размер би съответствал в най-голяма степен на параметрите му и т.н. По-надолу ще изведем информация за всеки един от споменатите аспекти:  

 

-       избор на гуми за АТВ: тип на АТВ – на първо място трябва да обърнете внимание на типа АТВ, който притежавате. При АТВ-тата предната част винаги е с ляв и десен носач, но при задната са възможни разновидности. При някой АТВ-та са налице права ос и задвижваща верига, докато при други – кардан. Отделно от това, вече споменахме, че към категория „гуми за АТВ“ често се отнасят и гумите, предназначени за стандартните мотоциклети. Така че от вас зависи да направите правилната преценка и да заложите на гуми за АТВ, които са подходящи точно за вашия тип превозно средство и ще направят движението му по пътя максимално сигурно и ефективно.

-       избор на гуми за АТВ: терени, през които преминавате – помислете и за терените, през които обикновено преминавате с вашето превозно средство. Ако сред тях са налице неасфалтирани терени, селски пътища в лошо състояние и други проблемни участъци, ви трябват гуми за АТВ, които биха се справили в подобни условия. Отделно от това, превозните средства от типа Мото/АТВ доста често се използват за по-екстремно каране, както и за любителски и професионални спортни състезания. В такива случаи не бива да се правят никакви компромиси с качеството на закупуваните гуми за АТВ с оглед осигуряването на пълен контрол върху превозното средство и избягването на неприятни инциденти.

-       избор на гуми за АТВ: размер – изключително важно е размерите на закупените от вас гуми за АТВ да съответстват в максимална степен на параметрите на личното ви превозно средство. Бъдете внимателни при избора на ширина, височина и форма на профила. Подходящата ширина на профила има главна роля за осигуряването на желаното сцепление между поставените гуми за АТВ и пътната настилка при движение. Височината и формата пък оказват влияние върху цялостната стабилност на превозното средство, както и върху времето и усилията, необходими за извършване на завои. Потърсете информация за това какви размери гуми за АТВ са най-удачният избор за превозното ви средство на база неговия тип, модел и параметри.

-       избор на гуми за АТВ: марки – бихме ви препоръчали да заложите на гуми за АТВ, които принадлежат към каталозите на престижни и утвърдени в световен мащаб марки. Марки, които са доказали, че предоставят на потребителите най-високо качество, комфорт и сигурност на пътя. Като примери за такива марки можем да посочим DUNLOP, BRIDGESTONE, HEIDENAU, CONTINENTAL, AVON, MAXXIS и др.

 

 

Защо да закупите гуми за АТВ от магазини Маргел?

 

Гуми за АТВ от магазини Маргел: Гарантирано най-високо качество Маргел ще ви предостави гарантирано най-високо качество, когато става въпрос за гуми за АТВ. В нашите магазини са налице гуми за АТВ от каталозите на всички посочени в предишната точка марки, плюс още няколко реномирани такива. Пазарувайки от магазини Маргел, ще имате възможност да си осигурите максимална ефективност и комфорт на пътя, независимо по какви терени се придвижвате и дали използвате превозното си средство за ежедневни пътувания или за различни спортни състезания.

 

Гуми за АТВ от магазини Маргел: Разнообразна продуктова гама -  в магазини Маргел ще откриете богата и разнообразна продуктова гама от гуми за АТВ. Гуми за АТВ с различни размери, товарни и скоростни индекси, класове и цени, и т.н. Това ще ви даде възможност да си изберете не само най-качествените гуми за АТВ, но и най-подходящите такива за типа на вашето превозно средство, както и за личните ви изисквания и предпочитания.

 

Гуми за АТВ от магазини Маргел: Физически и онлайн магазини – Маргел разполага с 8 физически магазина в София, които напълно покриват територията на столицата, както и с 1 в Стара Загора. Във всеки от тези търговски обекти можете да си закупите желаните гуми за АТВ, отговарящи на характеристиките и параметрите на вашето превозно средство. А в случай, че никой от въпросните търговски обекти не ви е удобен като местоположение, имате на разположение онлайн платформата ни. Поръчайте си през нея избраните от вас гуми за АТВ и ще ги получите на посочения в съответната заявка адрес.

 

Гуми за АТВ от магазини Маргел: Редовни промоции – в онлайн платформата на Маргел постоянно са налице определени артикули на промоционални цени. Това се отнася в пълна степен и за категорията „Гуми за АТВ“. Следете редовно специалните ни предложения, за да снабдите своето превозно средство с гуми за АТВ от най-високо качество на максимално изгодна за вас цена.

 

Гуми за АТВ от магазини Маргел: Професионална консултация – ако имате нужда от професионална консултация относно избора на гуми за АТВ, екипът на Мергел е насреща да ви помогне. Ние разполагаме с висококвалифицирани служители, които притежават богат опит и отлични познания в бранша. Те са наясно с характеристиките на различните типове и модели гуми за АТВ, и ще ви дадат цялата информация, от която имате нужда, за да вземете правилното решение.

 

 

Маргел – гуми за АТВ с отлично качество за вашата сигурност и комфорт на пътя.